Studentenraad KU Leuven

Nacht van de POC

Zet alvast  2 april 2020 in jullie agenda want dan wordt de officiële afsluiter en ook het hoogtepunt van het project georganiseerd: De Nacht van de POC.

De Nacht van de POC is bedoeld als een bedanking voor iedereen die zich een heel jaar geëngageerd heeft om samen met zijn of haar POC kritisch te reflecteren over de opleidingen die onder hun verantwoordelijkheid vallen. De POC’s – waar over alle faculteiten en campussen – meer dan 800 studenten in zetelen, verrichten zeer belangrijk werk voor onze universiteit, en verdienen het dan ook om eens in de bloemetjes gezet te worden. We willen van deze avond dan ook een echt feest maken, waarop alle genodigden op een informele manier, met een lekker hapje en drankje in de hand, kunnen terugblikken op het afgelopen jaar.

Maar de Nacht van de POC zal meer zijn dan enkel een feestelijke bedanking. In het kader van Plan POC zijn verschillende POC’s het afgelopen jaar immers gaan nadenken over hun werking, en natuurlijk waren er voor hun inspanningen enkele prijzen te winnen. Daarom zal de nacht van de POC niet enkel een feestelijke bedanking zijn, maar ook de plechtige uitreiking van de prijzen waar de verschillende POC’s een heel jaar voor hebben kunnen strijden. Het is op deze avond dat onze jury het podium zal betreden en de felbegeerde prijzen zal verdelen onder de deelnemers. Na de uitreiking kunnen alle aanwezigen de realisaties van de POC’s op onze tentoonstelling bewonderen. Elk initiatief dat het voorbije jaar genomen werd, zal in de kijker gezet worden, ook al kan er per categorie slechts één prijs worden uitgereikt.

Wij hopen alvast dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn op deze Nacht van de POC en dat jullie vol goesting en inspiratie verder kunnen nadenken over jullie POC en over welke prijzen jullie allemaal willen winnen.

Hieronder zie je alvast enkele sfeerbeelden van de vorige editie!