Stura Alumni

alumni_zonderachtergrond2

Stura Alumni is de officiƫle alumnivereniging voor alle oud-studentenvertegenwoordigers uit de Algemene Vergadering, het bureau en het bestuur van de Studentenraad KU Leuven. Als alumnivereniging organiseert ze niet alleen verschillende activiteiten en initiatieven, maar houdt ze ook haar leden op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot de Studentenraad KU Leuven en wat daarrond verbonden is.

Stura Alumni valt onder dezelfde vzw als LOKO Alumni en Veto Alumni. Omdat vertegenwoordigers van de Studentenraad KU Leuven en heel wat LOKO-Alumni zowel in mandaten, ervaringen met dossiers als ergernissen tegenover de studentenpers gemeenschappelijk hebben, bestaat het bestuur van deze vzw uit een samenwerking van oud-vertegenwoordigers uit die verschillende organisaties. Grote activiteiten brengen zo alle alumni van LOKO, Stura en Veto samen, maar daarnaast worden nog steeds Stura-specifieke activiteiten georganiseerd.

Elke oud-vertegenwoordiger van de Studentenraad KU Leuven is automatisch lid van Stura Alumni. Naast een optionele nieuwsbrief wordt er eveneens gecommuniceerd via onze Facebookpagina.